Yüksekova'lı Kadınlar'dan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na Ziyaret

4 gün önce Ankara giden, Yüksekova Aile destek merkezi, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile Yüksekova Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneğiyle beraber Ankara ziyaret kapsamında toplam 50 kadınla beraber, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu makamında Ziyaret ettiler.

Yüksekova'lı Kadınlar'dan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na Ziyaret

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL



Yüksekova Aile destek merkezi, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneğiyle beraber Ankara ziyaret kapsamında toplam 50 kadınla beraber, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu makamında Ziyaret'te bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu, Yüksekova'lı kadınları tebrik ederek, Feyzioğlu'dan Yüksekovalı Dayanışma içerisinde olan Kadınlara Barolar Birliğinden güzel bir proje sözünü vererek, Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezi kurulacak Hakkari'de ve Yüksekovada'da şubeleri olacak.İfadelerini kullandı.

Yüksekova Aile destek merkezi Müdürü Zübeyde Özcan, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Esengül Pınar Özacan, Yüksekova Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği başkanı Hatice Temir aldıkları ilgi ve alaka'dan dolayı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na teşekkür ettiler.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na yapılan ziyaretten sonra, verilen yemekle son buldu.















Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 02:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER