Yüksekova'da Hasta ve Yaşlı Semineri Verildi

Yüksekova ilçesinde Aile Destek Merkezinde hasta ve yaşlı hizmetleri için bir seminer verildi.

Yüksekova'da Hasta ve Yaşlı Semineri Verildi
METİN TEK / YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova'da  Aile Destek Merkezinde hasta ve yaşlı hizmetleri semineri verildi. Seminere kurum amirleri ve çok sayıda hasta ve yaşlılar katıldı.

Aile Destek Merkezinin bünyesinde verilen kurs, hasta ve yaşlı hizmetleri sektöründe istiham edecek hasta bakımı ve yaşlı hizmetleri elemanları yetiştirmek üzere hazırlanmış kurslar adı altında verildiği öğrenildi. Seminerde, Yaşlıların günümüzün daha çok değer taşıdığı ve yaşlıların artık daha güzel yerlere taşımak gerektiği ifade edildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdür yardımcısı Abidin Seyitoğlu yaptığı konuşmada; Yaşlılar bizim için daha çok önem taşıdıklarını ve artık günümüzün yaşadığımız hayatta yaşlılar huzur evlerine terk edilip vicdanında az olduğu bir dönemdeyiz. Onun için biz bölge insanı olarak yaşılılarımız ve değerlerimiz için daha çok sanslıyız.  Çünkü değerlerimizi ölene denk yanımızda ayıramıyoruz. Buda bizim için en büyük tabi değerdir. İslam dininde de buna hep vurgu yaparak bizlere anne ve babamıza değer katmamıza önem gösteririr.Onun için hayatta değerli olan tek bişi varsa oda yaşlılarımızdır' şeklinde konuştu.

Aile Destek Merkezi Müdiresi Zübeyde Canan; Hasta ve yaşlılarımıza her konuda destek olunması gerektiğini belirterek, buradan herkese çağrıda bulunuyoruz. Hasta ve Yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız. Bunlar bizim gerçeğimizdir'
 dedi.

Seminer verilen kokteyl ile son buldu.




















Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER