"Okula Teslim Kitap Okuma Projesi" İle Veliler de Kitap Okuyor

Okula Teslim Kitap Okuma Projesinde veliler arasında da kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla projeye veliler de dahil edildi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, okul ziyaretinde bulunarak öğrenciler ve velilerle kitap okudu.

Kaşıkçı, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve şube müdürleri ile 50. Yıl İlk ve Ortaokulu, Av. Mehmet Altun İlkokulu, 5 Mayıs İlk ve Ortaokullarını ziyaret etti.

Burada bir süre okul idarecileri ile görüşen Kaşıkçı, daha sonra sınıfları gezerek "Okula Teslim Kitap Okuma Projesi" kapsamında öğrencilerle kitap okudu.

Kaymakam kaşıkçı, yaptığı açıklamada"Artık çocuklarımızla beraber veliler de okusun istiyoruz. Çocuklara örnek olurlar. Şu anda okunan kitap sayısı olarak rekor kırdık. Bu zamana kadar öğrencilerimizin yıllık okuma kitap sayısı 30 bini geçmemiştir. Birinci dönem 125 bin kitap okuttuk ve bu saate kadar yaklaşık 200 bin kitap okutuyoruz. Bu yılın sonlarında kitap sayısını 400 bine çıkarmak istiyoruz." Dedi.



Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER