Asur Kilisesi Temsilcisi Yetişkin'i Makamında Ziyaret Etti

Doğu Asur Kilisesi, Ortadoğu ve Avrasya temsilcisi Metropolit-Matran, Mar Géwergiz Slîwa Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret etti.

Asur Kilisesi Temsilcisi Yetişkin'i Makamında Ziyaret Etti
YÜKSEKOVA GÜNCEL

Bağdat’ta ikamet eden Doğu Asur Kilisesi, Ortadoğu ve Avrasya temsilcisi Metropolit-Matran, Mar Géwergiz Slîwa, Bağdat kiliselere başkanı Avukat Ferit Davud, Midyat Maska-Der Başkanı Osane İde, Hakkari Kurdî-Der Yöneticisi Wasfi Ak ve eşlik eden Yüksekova Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret ettiler.

 

Türcüman yardımıyla konuşma yapan Doğu Asur Kilisesi, Ortadoğu ve Avrasya temsilcisi Mar Géwergiz Slîwa, “İlk defa geldiğim bu güzel topraklarda dikkatimi çeken tek şey bir kadının yöneticilik yapması ve başarılarıyla kendisinden söz ettirmesi oldu. Bu bölgede çoğu yerde kadın yöneticilerin olduğunu duyunca çok sevindim tabii şaşırdım da. Bu güzel yönetim tarzıyla kadınlarında başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını kanıtlayanlara teşekkür ederim ve siz değerli belediye başkanımıza görevinde başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, “Ziyaretinizden ve güzel dileklerinizden dolayı size çok teşekkür ederim. Belirtmiş olduğunuz görüşleriniz ve beraberinde geldiğiniz heyet bizleri çok mutlu etti” dedi.

 

Daha sonra Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin ile hatıra fotoğrafı çektiren heyet ilçeyi gezmek üzere Belediye’den ayrıldılar.




Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER