Beşiktaş Dzsudzsak transferini tamamladı

Beşiktaş, Dinamo Moskova'da oynayan Macar oyuncu Dzsudzsak'ı renklerine bağladı. Devre arası Dinamo Moskova'yla sözleşmesi bitecek olan oyuncu ligin ikinci yarısında Beşiktaş'a katılacak.

Beşiktaş Dzsudzsak transferini tamamladı
AMK’nın haberine göre kadrosunu Mario Gomez ve Quaresma gibi yıldız isimlerle güçlendiren Beşiktaş, kanada bir takviye daha gerçekleştirdi. Siyah- beyazlılar, Dinamo Moskova’yla sözleşmesi devre arasında bitecek olan 28 yaşındaki Macar futbolcuyu renklerine bağladı.
‘Feda’ günlerinden sonra takımı güçlü isimlerle ayağa kaldıran Fikret Orman, şimdiden gelecek sezon için hazırlıklara başladı. Vodafone Arena’ya yıldız oyuncu getirmek isteyen Orman, Quaresma’nın inişli çıkışlı performansını da göz önünde bulundurarak kanatlara bir takviyeyi de sezonunun ikinci yarısı için yaptı. Beşiktaş, Dzsudzsak’la Quaresma’dan önce de görüşmüş fakat Dinamo Moskova’nın yüksek bonservis talep etmesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

Dzsudzsak Kimdir?
Şu anda Dinamo Moskova’da oynayan 28 yaşındaki Balázs Dzsudzsak aynı zamanda Macaristan Milli Takımı’nın da formasını giyiyor. Kariyerinin ilk yıllarına Macaristan’ın Debreceni VSC’de başlayan Dzsudzsak 2007 yılında PSV’ye imza atmıştı. Burada oynadığı futbolla önemli ödüller kazanan Dzsudzsak 2011’de 1 sene Anzhi Mahackala’da forma giydikten sonra  Dinamo Moskova’ya transfer olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER