Irmak yaralı imamı ziyaret etti

DTK Eşbaşkanı ve HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, Şemdinli'de yaşanan bir çatışmada yaralanan İmam Bedrettin Fırat'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Irmak yaralı imamı ziyaret etti
Hafta içinde Hakkari Şemdinli ilçesinde yaşanan bir çatışmada vurulan İmam Bedrettin Fırat'ın Van Lokman Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Sağlık durumu iyiye giden Fırat'ı hastanede ziyaret eden DTK Eşbaşkanı ve HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak ile HDP Van Milletvekili Selami Özyaşar, Fırat'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından hastane kapısında açıklamada bulunan Irmak, "3-4 gün önce yol kesme eylemi sırasında yaralanan Bedrettin Fırat arkadaşımızı ziyaret ettik. Bu elim bir olay, çok üzücü bir olay. Sivillerin bu çatışmalar sırasında saldırıya uğraması, katledilmesi ve yaralanmasını kabul etmiyoruz. Bu konuda gerçekten üzgün olduğumu ifade etmek isterim. Bizi üzen başka bir konu ise, haber bültenlerinde çıkan sahte hesaplarla ANF adına açıklamalarda bulunulması. Bunlar kesinlikle doğru değildir. Halkımız bunlara itibar etmesin. Bedrettin Fırat bizim insanımız, halkımız onu sever, sayar. Yurtsever bir insan, böyle haberler yapanlar kötü niyetli. Kirli savaş yöntemleri devreye sokulmuş durumda. Buradan tekrar söylüyorum. Bu savaşın tekrar durdurulması çağrısında bulunuyor ve bunun çabasını veriyoruz" dedi.DİHA

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2015, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER