Yüksekova Belediyesi 4 Tane Halk Otobüsü Aldı

Yüksekova Belediyesi toplu taşıma sistemi için 2015 model dört yeni otobüs aldı.

Yüksekova Belediyesi 4 Tane Halk Otobüsü Aldı
YAŞAR KAPLAN - YÜKSEKOVA GÜNCEL

YÜKSEKOVA-Yüksekova Belediyesi, toplu taşımada kullanılmak üzere 4 adet yeni otobüs satın aldı. Yüksekova Garajı önünde yapılan açılışa Yüksekova Belediye Eşbaşkanları Ruken Yetişkin, Tacettin Sefalı ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Açılışta gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Eşbaşkanı Ruken Yetişkin, “ Aldığımız bu 4 aracın Yüksekova halkına hayırlı olsun diliyorum. 4 aracın yeterli olmadığını biliyorum gönül isterdi ki her mahalle için almaktı. Fakat gücümüzün ve imkanlarımızın yettiği kadarını yaptık. Yüksekova halkı hizmetlerin en büyüğünü hak ediyor. Elimizden gelen tüm gayretimizle halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz."dedi.

Araçların 1 Milyon 150 Bin TL’ye mal olduğunu ifade eden Yetişkin, “ bundan daha büyük almak isterdik fakat ilçemizin sokakları dar olmasından dolayı daha büyüğünü almadık. Bugün 4 tane aldık inşallah gelecek sene yenilerini ekleyeceğiz ifadelerini kullandı." 

Eş Başkan Tacettin Safalı da otobüsleri Yüksekova şartlarına göre aldıklarını belirterek, “Özellikle engelli yurttaşlarımızı düşünerek engelli rampası olan otobüsleri seçtik. Yüksekova büyük bir ilçe bu otobüsler yetmez biliyoruz. Her yıl imkanlarımız el verirse 2 adet daha almayı düşünüyoruz.

Yapılan konuşmadan sonra araçlar çarşı merkezinde turlarken vatandaşların yoğun ilgi göstererek Belediye Eşbaşkanlarına bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.










Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER