“Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası'nda destek zamanı

Yüksekovalı Esnaflar, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ile bir araya geldiler.

“Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası'nda destek zamanı
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL 

Yüksekovalı esnaflar yaşadıkları sıkıntıları dile getirmek, “Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası ile ilgili bilgi vermek için Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı ile Ticaret ve
Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir öncülüğünde Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ile Kaymakamlık konferans salonunda bir araya geldi.
Özellikle zor koşullarda çalıştıklarını belirten esnaflar, haksız rekabetin son zamanlarda arttığını ve adil olmadığını dile getirdiler bunun için yapılacak çalışmalar hususunda bilgi alışverişinde bulundular.


Öte yandan ilçeye giren faturasız sebze ve meyvenin Komisyon evleri dışında gelişi güzel bir şekilde çarşıda satılmasının önüne geçilmesi konusunda ricada bulundular.
Esnafların ilçe genelinde başlatmış oldukları “Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası ile ilgili de bilgi verdiler.
Sıkıntılarının giderilmesi için gerekli çalışmaların ve hassasiyetin gösterileceğini belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Her alanda desteğimizi esnafımıza ve vatandaşımıza sağlayacağız. İnşallah yeni süreçte ticaret alanında yeniden hareketlenme olacaktır. Yaptığımız tüm çalışmalar zaten Ticaret alanında ilerlemek içindir. İlçemizi daha ileriye götürmek içindir.


Bütün tasarladığımız projelerimizde de vatandaşımız ve esnafımız var. Önümüzdeki dönemde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Esnaf Sanatkârlar odası başkanlığı öncülüğünde yine vatandaşlarımızı bilgilendirme boyutunda, Yerel Esnafına Sahip Çık kampanyası kapsamında bizde bize düşeni yapmaya hazırız. Yani İlçemizdeki Ticareti hareketlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Yüksekova'yı kalkındırmak için uğraşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de sık sık bir araya gelerek ilçemiz için gerekli çalışmaları hep beraber yürütürüz. İlçedeki Ticaret durumu ve alışverişlerle ilgili sorunların çözümü için ikili ilişkiler vasıtasıyla çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Bizim amacımız yerel esnafımızı yaşatmak. Ticaret olsun tabii ama bu ticaretin yanında esnafımızda yaşasın bütün mesele bu” dedi.

YEREL ESNAF'TAN YÜKSEKOVA HALKINA MESAJ VAR

Ve öte yandan'da tüm market sahipleri başta olmak üzere tüm yüksekova yerel esnafları çağrı'da bulunarak, sizi en iyi yerel esnaf anlar çünkü birbirimizin yürekleriyle bağ kurmuş bir halkız, onun için paramızı şehrimizdeki yerel enaftan harcatalım ve yerel esnafımıza sahip çıkalım kampanyasını daha'da büyütelim.dediler


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER