Vali Akbıyık’tan Kaymakam Kendüzler'e Ziyaret

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesine yeni atanan Kaymakam ve Yüksekova Belediyesi başkan vekili Ramazan Kendüzler’i makamında ziyaret ederek ''hayırlı olsun'' dileklerinde bulundu.

Vali Akbıyık’tan Kaymakam Kendüzler'e Ziyaret

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kendüzler ve Kaymakamlık personeli tarafından ilçenin Hükümet konağı bahçesinde karşılanan Hakkari Valisi İdris Akbıyık, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son Kaymakamlar kararnamesiyle Yüksekova ilçesine atanması yapılan Kaymakam Ramazan Kendüzler’e ''hayırlı olsun'' ziyaretini gerçekleştirdi.

Kaymakam Kendüzler ise her yeni görevin yeni bir heyecan olduğunu ve kendisine tevdi edilen bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmek için gayret göstereceğini ifade ederek, iyi dileklerinden dolayı Vali Akbıyık’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakamlık makamında bir süre oturan Vali Akbıyık daha sonra Kaymakam ve Yüksekova Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler ile Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan’la beraber Esendere sınır kapısına geçtiler.





Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER