Yüksekova'nın sevilen Başkomiseri Selman Beğde’nin Kastamonu’ya Tayini Çıktı

Yüksekova'nın sevilen Başkomiseri Selman Beğde’nin Kastamonu’ya Tayini Çıktı

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova İlçesinde Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Başkomiser Selman Beğde tayin sebebi ile ilçeden ayrılmasından dolayı sevenlerini üzdü.

2020-2024 yılları arasında ilçede görev yapan ve görev yaptığı süreç içerisinde yaptığı projelerle gönüllerde yer edinen Selman Başkomiser ilçeden ayrılışı ile arkasında hüzün bıraktı. 

İlçede emniyet adına ilk defa yapılan bir çok etkinliğe imza atarak Toplum Destek Birimini vatandaşa tanıttırdı. 

YKS kursundan Uçurtma şenliğine, İl dışı gezilerinden Robotik Kodlama-3D Yazıcı Operatörlüğü-Seramik Kurslarına, Satranç-Badminton-Voleybol Turnuvalarından Pandomin-Hacivat Karagöz-Müzik etkinlikerine kadar birçok alanda ilklere imza attı.

Özellikle Siber Suçlar alanında "Sanal Değil Gerçek" projesi ile vermiş olduğu seminerler ile siber farkındalık oluşturmaya çalıştı. 

Vatandaşlar tarafından çok sevilen Başkomiser Emniyetin tanıtımında büyük rol oynadı. 

Bazen esnaf ziyaretinde bazen seminerlerde bazen de ev ziyaretlerinde vatandaşla bir araya gelen Başkomiser güler yüzü ve içten samimiyeti ile gönüllerde yer edindi. 

Başkomiser Beğde'nin tayininin Kastamonu PMYO'ya çıkması sevenlerini üzerken vatandaşlar yeni görevinde başarılar dileyerek ilçeden uğurladı. 


Arkasında bir ilçenin sevgisini, hüznünü ve ilçe için söylediği şiirini bıraktı.


Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2024, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER