Kurban Bayramı Mesajları (1)

Kurban Bayramı Mesajları (1)

ESAD TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2024 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

ÖZ ZAGROZ GRUP AŞ - H.SABRİ YURTSEVEN: Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı, toplumsal barışımız için önemli günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta sizlerin, kıymetli hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, Yüce Rabbimizden bu bayramın hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.

KATEKS MADENCİLİK - ORHAN KAYA: Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Yüksekova'lı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

AVAZEM KUYUMCULUK - NAİF OĞUZ:  Kurban Bayramının bereketiyle, bolluğuyla ve tüm güzellikleriyle insanlığa ve bilhassa halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

CEVHER KUYUMCULUK - ADNAN ORMAN: Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

ZEREN KUYUMCULUK - FERHAT KONUR: Mübarek Kurban Bayramının bütün İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, sizlerin ve tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlarım.

SAFİR GOLD KUYUMCULUK - SUAT ÖZCANAN & MÜJDAT ÖCANAN: Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının paylaşıldığı istisnai günlerdir. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyoruz.

EYYÜP KUYUMCULUK - NEJDET ÇAVLI: Mübarek Kurban Bayramının barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, tüm hemşehrilerimizin ve İslâm Âleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

İŞ İNSANI - ABDULHALUK KAÇAN: Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü ve acımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.

GEVER TURİZM - MUZAFFER GÜL: Kurban Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum.

CUDO AYAKKABI MAĞAZASI - SERHAT ÇOĞAÇ: Hayır, bereket ve bolluk kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının barış ve esenliğe vesile olması dileği ile bayramınız mübarek olsun.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2024, 04:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER