Cizre'de yeni bir ölüm daha

Cizre'de dün gece Mehmet Erdoğan (75) isimli bir kişinin sokak ortasında polislerce katledilmesinin yanı sıra 70 yaşındaki Şahin Açık isimli bir yurttaşın da yaşanan saldırı sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Cizre'de yeni bir ölüm daha
Günlerdir süren devlet terörü ile 20'den fazla sivilin hayatını kaybettiği Cizre'de, yaşanan ölüm ve yaralanmalar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan her yeni ölüm ve yaralanma olayı ile birlikte tablonun daha da derinleştiği ilçede, Cudi Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Mehmet Erdoğan isimli 5 çocuk babası yurttaşın, çocuklarına ekmek bulmak üzere çıkmak zorunda kaldığı sokakta evinin önünde zırhlı araçtan açılan ateşle kafasından vurularak katledilmesinin ardından yine Nur Mahallesi'nde 70 yaşındaki Şahin Açık isimli yurttaş da gece boyunca devam eden saldırılar esnasında kalp krizi geçirerek can verdiği öğrenildi.
Yaşamını yitiren Açık'ın cenazesi de diğer cenazeler gibi Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Keskin nişancılar bir aileyi vurdu 
İlçede dün gece yaşanan çatışmalar sırasında keskin nişancılar ile zırhlı araçlardan Nur Mahallesi'ne yönelik sıkılan kurşunlar sonucu aynı aileden olan Ferhat Yeşil, Behiye Yeşil ve Bahaddin Yeşil isimli kişilerin de yaralandığı öğrenildi. Yaralanan yurttaşların, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.DİHA

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER