Yüksekovalı Gülsüm Dara’nın İlk Kitabı Çıktı!

Yüksekovalı Gülsüm Dara’nın İlk Kitabı Çıktı!

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova ilçesinde yaşayan Gülsüm Tekin Dara "Toksik Yaşamlar" isimli kitabını çıkararak piyasaya sürdü.

Küçük yaşta başlayan Kitap okuma merakını  çıkardığı kitap ile süsleyen evli ve  4 çocuk annesi olan Dara çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

Lise mezunu olan  ve 6 yıl önce  bir kitap çıkarmak için çalışmalara başlayan Dara eşinin ve kardeşinin desteğini de alarak 6 yıllık bir çalışmanın ardından ilk kitabını çıkardı.

“Toksik Yaşamlar” ismini verdiği ve gerçek hikayelerden derlediği öykülerde taşra insanının iç dünyasını,duygu ve düşüncelerini ,yaşam ve ölümünü kaleme aldı.

Kitaptaki öykülerde  farklı yaş,cinsiyet ,meslek,eğitim ve kültürden,insanların karşılaştıkları toksik ilişkileri ve bunların sonuçlarını gözler önüne serdi.

"ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM"

Yüksekovalı Gülsüm Tekin Dara yaptığı açıklamada, Toksik Yaşamlar” isimli kitabı çıkararak çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. Kitabın konusunun örf ve adetlerden oluşturuyor. Çok güzel bir kitap Türkiye’nin her yerinde satışa çıkarıldı. Hayatımın geri kalanını güzel kitaplar çıkararak devam etmek istiyorum. Daha farklı konular ele alarak hayalimi zirveye çıkarmayı düşünüyorum. Kitabım 6 yıllık bir çalışmanın ürünüdür.Kitabımı oluşturduğum süre zarfında beni destekleyen eşim Menaf Dara’ya ve kardeşim Adem Tekin’e çok teşekkür ediyorum.Herkese  tavsiye ediyorum. İsteyene de imzalı kitabımı verebilirim”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2024, 17:16
YORUM EKLE