Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çiftçileri bilgilendirmeye devam ediyor

Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çiftçileri bilgilendirmeye devam ediyor

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit ve kurum mühendisleri her hafta olduğu gibi bu hafta da ilçede çalışmalarını sürdürdü.

2025-2027 yılları içerisinde Bitkisel Üretim Planlaması ile ilişkilendirilmiş yeni bitkisel üretim destekleme modeli, üretim planlaması ve çiftçi kayıt sisteminde yapılan değişiklikler ile ilgili çiftçiler bilgilendirildi.

Müdür Yiğit ve kurum mühendisleri ilçenin Şemdinli yolu üzerinde bulunan Beşbulak (DARA) Köyü'nde çiftçilerle biraraya geldiler.

"ÇİFTÇİLERİMİZ HER ALANDA BİLGİLENDİRİLİYOR"

Köy camisinde çiftçilerle biraraya gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, 2025-2027 yılları içerisinde Bitkisel Üretim Planlaması ile ilişkilendirilmiş yeni bitkisel üretim destekleme modeli, üretim planlaması ve çiftçi kayıt sisteminde yapılan değişikliklerle ilgili bilgilendirme çalışması yaptılar.

"ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR"

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Teknikeri Uğur Bahadır, “Biz de bugün Beşbulak Köyü'nde yeni bitkisel model ile ilgili çiftçilerimizle bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Çiftçilerimizin yoğun katılımları bizleri sevindirdi. 2024 ve bundan sonraki destekleme yıllarında değişiklerle ilgili bilgilendirme yaptık. Her hangi bir mağduriyet yaşanmaması için çiftçilerimiz ile görüşmeler yapıldı. Çiftçilerimiz tüm bu konular hakkında bilgilendirilecek. Çalışmalarımız, bu şekilde devam edecek” dedi.

Toplantı sonrası çiftçilerin talep ve beklentileri not edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2024, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER