Yüksekova Esenyurt TOKİ Yolunun Işıklandırması Olmadığı İçin Akşam Saatlerinde Tehlike Saçıyor: Muhtar Açıkel, “Yetkililer Acilen Bu Yola El Atmalı”

Yüksekova Esenyurt TOKİ Yolunun Işıklandırması Olmadığı İçin Akşam Saatlerinde Tehlike Saçıyor: Muhtar Açıkel, “Yetkililer Acilen Bu Yola El Atmalı”

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ - (ÖZEL)

Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi'nde bulunan 1.Bölge TOKİ Küme Evleri'ne giden yolun ışıklandırması olmadığı için akşamları vatandaşlar için tehlikeli yola dönüşürken, Mahalle Muhtarı Sezai Açıkel yetkilililere seslenerek, “Yetkililer acilen bu yola el atmalı” dedi.

Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi'ne 1200 tane TOKİ Evleri'nin yapılmasıyla güzel görünüm kazandı.

Aytemiz Petrol önünden başlayıp TOKİ Küme Evleri'ne kadar olan yolda lambalarının olmaması vatandaşların tepkisini çekti. Özellikle akşam saatlerinde karanlığa bürünen yol vatandaşlar için çile ve korkuya neden oluyor.

Yaşanan bu sıkıntıdan dolayı her gün mahalle muhtarına gidilmesi üzerine muhtar Açıkel akşam karanlığında saatlerinde yolu yürüyerek yaşanan sıkıntıyı gözler önüne serdi.

“BU YOL AKŞAM SAATLERİNDE TEHLİKE SAÇIYOR”

Bu yolda ışıklandırmanın yapılması için birden fazla girişimde bulunduklarını belirten Mahalle Muhtarı Sezai Açıkel, “TOKİ evlerine giden yolumuzun ışıklandırması olmadığı için akşam saatlerinde yol resmen tehlike saçıyor. İhalesi de yapılmış ama sanırım geçikmeye gidildiği için mahalle sakinleri olarak mağdur olduk. Bu yol bu şekilde korku saçıyor ve çekilmiyor, bir de kışın daha büyük tehlike saçıyor. Biz de burada yetkililere sesleniyoruz, “Artık bu yolda acilen çalışmalara başlayın. Çünkü vatandaşlar o karanlıkta yürümekte epeyce zorlanıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2024, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER