Kurban Bayramı Mesajları (5)

Kurban Bayramı Mesajları (5)

ESAD TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2024 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

ONAY PETROL - ONUR ONAY: Bayramlar birlik ve beraberliğin, aile ve sevgi bağlarının güçlenmesine vesilesidir. Paylaştıkça çoğaldığımız, bereketiyle büyüdüğümüz ülkemizden ve şehrimizden refah ve huzur hiç eksik olmasın. Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bu özel günlerin tüm insanlığa refah, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

OTO ORPAK - TURGUT ORPAK: Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, kurbanlarının kabul olmasını temenni ediyorum.

SPORLİFE GİYİM - SAVAŞ ÖZCANAN: Kurban Bayramı, kültür ve geleneklerimiz ile birlikte dini değerlerimizin bizlere emrettiği sorumluluklarımızı hatırlamak ve hayata geçirmenin de en güzel vesilelerinden biridir. Sevgi bağlarının ve paylaşma duygusunun güçlendiği bu özel günlerde, başta büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edip, zor durumda olanları, öksüz, yetim, muhtaç ve kimsesizleri sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramının şehrimize, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk, bereket ve hayır getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak ümidiyle herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

YILMAZLAR İNŞAAT - İSLAM YILMAZ: Ülkemizde ve dünyada barış, hoşgörü ve sevginin derinden hissedildiği, huzurun ve mutluluğun egemen olduğu nice bayramları bir arada geçirmeyi temenni ediyorum. Yüce Rabbimizden Kurban Bayramı’nın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.

VANGÖLÜ - ŞAHBAZ BOR: Bayramlar, sevdiklerimizle bir araya gelebilme, kardeşliğimizi, dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi temelinden güçlendirebilme vesilesidir. Sadece bayram günleri değil, her bir günümüz güzelliklerle çevrelenip bayram günü gibi olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli halkımızın ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

NAZ-PERİ PASTANESİ - SENAR ALTAN: Kurban Bayramı, kültür ve geleneklerimiz ile birlikte dini değerlerimizin bizlere emrettiği sorumluluklarımızı hatırlamak ve hayata geçirmenin de en güzel vesilelerinden biridir. Sevgi bağlarının ve paylaşma duygusunun güçlendiği bu özel günlerde, başta büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edip, zor durumda olanları, öksüz, yetim, muhtaç ve kimsesizleri sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramının şehrimize, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm dünyaya barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk, bereket ve hayır getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak ümidiyle herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

YÖREM MOBİLYA - NACİ BARUT: Kurban Bayramı'nın huzur ve bereketini bir kez daha yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için dualarımızı ediyor, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiriyoruz. Bu vesileyle kıymetli hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım.

BURAK MOBİLYA - VEDAT ÇELİK: Birlik ve beraberliğimize vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu doyasıya yaşarken, herkesin sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum. Kurban Bayramı’nın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin bayramını en içten duygularımla kutluyor, Yüksekova’lı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

CHEF YEMEKÇİLİK - İSMAİL KANAT & ŞEHMUS DUMAN: Yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin en güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep beraber kutlamanın sevincinini yaşıyoruz. Bu vesileyle, kıymetli halkımızın ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, hayır, bereket ve bolluk getirmesini temenni ediyoruz.

DAMAK PASTANESİ - LEZGİN USTA: Bayramlar; insani değerlerin en saf haliyle yaşandığı, ilişkilerin kuvvetlendiği, sevgi ve hoşgörü kapılarının aralanmasına vesile olan özel günlerdir. Paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli değerlerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. 

SELEN STİL ERKEK GİYİM - EROL SELEN: Kurban Bayramı'nın sevincini ve bereketini tüm şehrimizle birlikte yaşamak dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2024, 04:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER