Komisyon'da yine kavga yaşandı

HDP'lilerin dokunulmazlıkları kaldırılarak meclisten atmak için hazırlanan anayasa değişikliği görüşmelerinin yapıldığı TBMM Anayasa Komisyonu görüşmeleri sırasında bir kez daha kavga çıktı.

Komisyon'da yine kavga yaşandı
Anayasa Komisyonu’ndaki “dokunulmazlıkların kaldırılmasına” dair Anayasa değişikliği teklifine dair görüşmelerde yine kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Perşembe günü yaşanan olaylardan HDP'yi sorumlu tutması ve kavgaya danışmanların karıştığını ileri sürmesi üzerine gerginlik çıktı. Duruma ittiraz eden HDP'liler saldırının AKP tarafından başlatıldığını dile getirdi. 



Bu sıra da HDP’li milletvekili Ayşe Acar Başaran’a bir AKP’li milletvekilinin “vururum” sözleriyle tehdit etmesinin ardından AKP ve HDP’li milletvekilleri arasındaki tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Milletvekilleri arasındaki yumruklu kavgada vekiller bir birlerine şu şişeleri atarken, kimi AKP'lilerin masalar üzerine çıkarak HDP'lileri tekmelediği görüldü. 

Yaşanan kavgadan sonra görüşmeye 18.30'a kadar ara verilirken, komisyon başkanı Mustafa Şentop salonun boşaltılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 23:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER