Başkan Sevi'nin taziyesinde konuşan Vali Çelik, “Timur Başkanın tek derdi Yüksekovaydı”

Başkan Sevi'nin taziyesinde konuşan Vali Çelik, “Timur Başkanın tek derdi Yüksekovaydı”

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari Valisi Ali Çelik, Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi’nin taziyesine katılarak, aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi. Taziyede konuşan Vali Çelik, “Timur Başkanın Tek Derdi Yüksekova’ydı” dedi.

Ölümüyle tüm bölgeyi yasa boğan Başkan Sevi’nin taziyesinin olduğu Kani Heyder Mahallesindeki Hz. Osman Molla Murat Camisinde vatandaşlar tarafından yoğun şekilde başsağlığı devam ediyor.

Bugün öğlen saatlerinde Yüksekova’ya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, Başkan Sevi’nin taziyesine katılarak aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi.

TİMUR SEVİ’NİN TEK DERDİ YÜKSEKOVA’YA HİZMET ETMEKTİ”

Taziye’de konuşan Hakkari Valisi Ali Çelik, “Öncelikle Başkanın ailesine sabır diliyorum. Timur Başkana da Allah’tan rahmet diliyorum. Menfur bir saldırı sonucunda hiç hazırlıklı olmadan hayatını kaybetti. Mekanı cennet olsun. Sevdiklerine sabırlar diliyorum. Sanayi odası başkanımızın söylediği gibi, Yüksekova’da huzurun olması için, Yüksekova’nın kalkınması için Timur başkanımız var gücüyle çalıştı. Tek derdi Yüksekova’ya hizmet etmekti. Kötülüğe karşı bir olmamız gerekiyor. Yanlış olanı kendimize, çocuğumuza, akrabalarımıza, komşumuza anlatmamız lazım. Bu yapılan hukuk kurallalarında büyük suçtur. Bu yapılan kötülüğe karşı hepimiz sesimizi yükseltelim” dedi.

Vali Ali Çelik'e, Hakkari İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Eski Hakkari Milletvekili Esat Canan eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER