Başkan Çiçek Üniversite kazanan öğrencileri ödüllendirdi

Başkan Çiçek Üniversite kazanan öğrencileri ödüllendirdi

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Büyükçiftlik Belde Belediyesi Başkanı Çayan Çiçek, Üniversite kazanan öğrencileri ödüllendirdi.

İlçenin Cilo dağın eteklerinde yer alan Büyükçiftlik Belde Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçiftlik Belde Belediyesi Başkanı bir ilki gerçekleştirerek beldedeki üniversite kazanan öğrenciler için sürpriz yaptı.

Belde de 2024 yılında YKS sınavına giren öğrencilerden başarılı olanlar Büyükçiftlik Belediyesi Belediye Başkanı Sayın Çayan Çiçek tarafından ödüllendirilken, öğrencilere eğitim süresi boyunca burs verileceğini ve belde sınırları içerisinde üniversiteyi kazanan her öğrenciye burs hakkı kazanacak.

“Beldemizdeki öğrencilerin daima yanında olacağımızı belirttik”

Beldemizdeki tüm çalışmaların yanı sıra eğitimde de sorumluluklarımızı yerine getireceğiz diyen Büyükçiftlik Belde Belediyesi Başkanı Çayan Çiçek, “Beldemizde ikamet eden ve bu sene YKS'ye giren öğrencilerden TIP Fakültesi ve hemşirelik bölümlerini kazanan öğrencilerimizi ağırladık. Öğrencilerimizi ödüllendirdik, mezun olacakları güne kadar da burs vermeye devam edeceğiz. Okuyan geçlerimizin yanında durmaya ve eğitimi desteklemeye devam edeceğiz. Umarım bu gençlerimiz diğer öğrencilerimize güzel örnek oluşturacaklardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER