Yüksekova’da öğrenciler İngilizce Tiyatro ve Müzik Gösterisi sonrası Sertifikalarını Aldılar

Yüksekova’da öğrenciler İngilizce Tiyatro ve Müzik Gösterisi sonrası Sertifikalarını Aldılar

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde 70 yakın öğrenciler İngilizce oynadıkları Tiyatro ve söyledikleri müzik şöleninden sonra sertifikalarını alarak yıl sonuna geldiler.

Tüm Türkiye geneli tüm okullarda olduğu günü Yüksekova ilçesinde de öğrenciler yıl sonuna doğru gelmesiyle farklı farklı etkinliklerle kutlamaya başladılar.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerindeki ‘Englısh Tıme’ isim eğitim kurumu, Esenyurt mahallesinde bulunan Yüksekova Kız Anadolu İmam Hayip Lisesinin Konferans salonunda yıl sonu etkinliği düzenledi.

70 yakın öğrenci aylardır gördükleri eğim sonrası, İngilizce tiyatro ve müzik havasında ilçede bir ilke imza atarken, program sonrası öğretmenleri tarafından sertifikalarını aldılar.

Güzel bir etkinlik yaptıklarını belirten İngilizce Öğretmeni Ramazan Öztekin, “Biz Yüksekova’da ilkkez Tiyatro ve müzikle İngilizceyi kattık. Ve gayette güzel oldu diyebiliriz. Dünyanın her yerinde önemli kurum olan ‘Englısh Tıme’ açtık. Bizde yıl sonuna doğru gelirken, İngilizce ile tiyatro yaptık ve İngilizce müzikler söyledik. Bugün buraya gelen herkes memnum kaldı. Program sonrası ise tüm öğrencilere sertifikalarını verdik” dedi.

Yapılan Etkinliğe ise, Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Şoreş Diri, Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Hakkari İHD Başkanı Sibel Çapraz, Bir Önceki Dönem Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, İş İnsanı Necip Baskın, İş İnsanı Osman Dara, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Verilen sertifikalar sonrası çekilen hatıra fotoğrafı sonrası program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2024, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER