Yüksekova Güncel

Yüksekova’lı Kadınlardan Bakan Yardımcı Erdem’e ziyaret

Yerel

Yüksekova’lı Kadınlardan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem’e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ve Ankara arasındaki gönül köprüsünü daha büyütmek için bugünde Yüksekova Kadınları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardımcısı Ahmet Erdem’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında  kadın dayanışması adı altında, Yüksekova Aile destek merkezi, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile Yüksekova Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği Erdemi makamında ziyaret ederek, Yüksekova Aile destek merkezi müdürü Zübeyde Özcan; ikinci Aile Destek Merkezinin açılmasını ve kadınlar için gezi programları için desteklerini istedi. Şeklinde ifadeler kullandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem ise Yüksekova’lı kadınları tebrik ederek, nazik ziyaretleri için Yüksekova Aile destek merkezi müdürü Zübeyde Özcan, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Esengül Pınar Özcan ile Yüksekova Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği Başkanı Hatice Temir’e  teşekkür etti.

Teşekkür’den sonra Bakan yardımcısı Ahmet Erdem’e verilen hediyeyle Yüksekova - Ankara arası Gönül Köprüsünü kuran Yüksekova Kadınları bakan yardımcısı Erdem’in makamından ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.