Yüksekova Güncel

Yüksekova'lı ''Kadın Dayanışmasında'' Anıtkabir ve meclise Ziyaret

Yerel

Ankara ziyaret kapsamında, Yüksekova Aile destek merkezi, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile Yüksekova Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği ''Kadın Dayanışması'' Adı altında 50 kadınla beraber Anıtkabir ve meclisİ Ziyaret ettiler.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Ankara ziyaret kapsamında, Yüksekova Aile destek merkezi, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile Yüksekova Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği ''Kadın Dayanışması'' Adı altında 50 kadınla beraber Anıtkabir ve meclis Ziyareti gerçekleştirdiler.



İlk olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesini ziyaret eden Yüksekova'lı Kadınlar, müzeleri gezdiler. Ardından Anıtkabir’i gezme imkânı bulan 50 Yüksekova kadın, halkın kaderini değiştiren, kadın erkek eşitliğini sağlayan, ülkemizde ve dünyada barışı tesis etmek için çalışan, Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuru Anıtkabir’i ziyarete ederek duygusal anlar yaşadıklarını dile getirdiler.


Gezilerine eski ve yeni TBMM’yi de ziyaret ederek devam eden Yüksekova kadınlar, gittikleri yerlerde hatıra fotoğrafı çekmeyide ihmal etmediler.


BALA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MÜJGAN ERDEM'E ANLAMLI TEŞEKKÜR

Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkan Yüksekova'lı kadınlar, Ankara’ya gelmelerinde en büyük desteği sağlayan Bala Belediye Başkan aday adayı Müjgan Erdem'e Yüksekova Kadınların adına, Aile destek merkezi müdürü Zübeyde Özcan, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Esengül Pınar Özcan ile Kadınlar Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği Başkanı Hatice Temir teşekkür etti.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.