Yüksekova Güncel

Yüksekova'da 3 Adaya Tam Destek

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Gever Demokratik Toplum Meclisi, HDP binasında basın toplantısı düzenledi. HDP, DBP ve Gever Demokratik Toplum Meclisi ile aday adayları, AKP'yi hüsrana uğratacaklarını söyledi.

METİN TEK / YÜKSEKOVA GÜNCEL

YÜKSEKOVA- 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için Hakkari'de Selma Irmak, Nihat Akdoğan ve Abdullah Zeydan'ın adaylıklarının kesinleşmesi üzerine HDP, DBP ve Gever Toplum Meclisi öncülüğünde yapılan toplantıda 3 adaya da tam destek verileceği açıklandı.

HDP İlçe Binasında düzenlenen toplantıya, Yüksekova ve Esendere belediye eş başkanları, HDP aday adayları ile çok sayıda vatandaş da katıldı. Gever Demokratik Toplum Meclisi Eş Başkanı Şerafettin Dede, birlik mesajları vererek, "Şimdi birlik olma zamanı. Omuz omuza verme zamanı. Bütün Hakkari halkından destek bekliyoruz. Aday gösterilen arkadaşların arkasındayız.  Hakkari HDP'den bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde Türkiye'deki tüm illerine örnek olmuştur. 7 Haziran seçimlerinde HDP'nin başarısı rekrar tüm dünyaya " ifadelerini kullandı.

HDP Hakkari milletvekili aday adaylarından H. Habip Öner, M. Salih Yıldız, Cevat Öner, Vahit Şahinoğlu, Dr. Sait Dede, Behcet Özdil ve Nazif Ataman da HDP'nin adaylarına tam destek vereceklerini ve 7 Haziran'a kadar çalışacaklarını dile getirdi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.