Yüksekova Güncel

Öğrenciler'den Çanakkale şehitliği ve Mehmet Akif Ersoy'la ilgili etkinlik

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde İsmet Alkan Anadolu lise öğrencileri tarafından Çanakkale Şehitliği ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili etkinlik düzenlediler.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL 

Yüksekova İlçesi'nde İsmet Alkan Anadolu lise öğrencileri tarafından Çanakkale Şehitliği ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yaşananları anlatmak amacıyla İlçe'nin Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nde program düzenlendiler.

İsmet Alkan Anadolu lisesi'nin  öğrencileri hazırladığı proğrama okul müdürü ve müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Proğram'da ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunarak ardından Kültür Merkezin'de oluşturulan temsili olarak öğrencilerin hazırladıkları gösteriler katılanlara sunuldu.

Proğram'dan sonra Öğrencilerle proğram düzenleyen İsmet Alkan Anadolu lisesi müdür yardımcısı Mustafa toplama ve Müzik Öğretmeni Ahmet soylu ise şunları aktardılar;Programı hazırlamak için günlerdir hazırlık yaptıklarını ve başarılı bir program ortaya çıktığını aktararak, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ettiler.Dedi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.