Yüksekova Güncel

Hakkari VEDAŞ'tan aşure etkinliği

Yerel

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenledi. Aşure etkinliğine bazı kurum müdürleri ile VEDAŞ ve EPSAJ çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜKSEKOVA GÜNCEL

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ), Hakkari İl Müdürlüğü Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kurum binasının önünde organize edilen etkinliğe VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, daire amirleri, vatandaşlar ile  VEDAŞ ve EPSAŞ çalışanları katıldı.

Kurum müdürü İsmail Özdemir ve personeli kazanların başına geçerek kendi elleri ile kuyruğa giren vatandaşlara aşure dağıttı.

Burada bir açıklama yapan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Muharrem ayı nedeniyle düzenledikleri aşure etkinliğine katılanlara teşekkür ederek bu etkinliğin barışa vesile olmasını diledi

Özdemir, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari'nin bağlı olduğu VEDAŞ'ın bu dört ilde aşure dağıttığını ifade ederek, "Muharrem ayı müstesna bir aydır. Bu vesile ile şirket yönetim kurulu başkanımız sayın Kazım Türker’in talimatı ile genel müdürümüz sayın Osman Akyol ve bölge müdürlerimiz Emrullah Okutucu ve Murat Taş’ın katkıları ile Hakkari’de de böyle bir etkinlik yapmaya karar verildi.

Kurum çalışanları ve halkımız bu etkinlik vesilesi ile bir araya gelmiş oldu. Enerji hizmetlerindi kaliteli ve sürekli bir şekilde Hakkari’de kurmak için bütün çalışanlarla beraber sefer olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bugün aşure dağıtımını aynı masada paylaşmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Halkımızın da böyle bir günde böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı. Aşure gününün barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

Aşure etkinliği okunan duaların ardından sona erdi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.