Yüksekova Güncel

Hakkari ve Van'da organ nakli olması gerektiğini söylendi fakat...

Yerel

Hakkari Çukurca ilçesin’de Hayat Özek vatandaş Hakkari ve Van'da bulunan hastanelerde kendisine akciğer ve karaciğerinin iflas ettiği söylendi. Fakat,İstanbul'a tedavi için gidince ciğerlerinin iflas etmediği anlaşıldı.

METİN TEK'İN ÖZEL HABERİ

Hakkari'nin Çukurca ilçesin’de Hayat Özek vatandaş tedavi için gittiği Hakkari ve Van'da bulunan hastanelerde göründüğü doktorlar kendisine akciğer ve karaciğerinin iflas ettiği söylendi, bunun üzerine Özek direk İstanbul'a tedavi için gitti, fakat herşey farklı olduğu öğrenildi.

Hakkari ve Van’da bazı hastanelerde muayene olan Hayat özek kendisine akciğer ve karaciğerinin iflas ettiği söylendi, organ nakli olması gerektiğini söylenerek bunun üzerine istanbula giden özek, yeni yüzyıl tıp fakültesi Gaziosmanpaşa hastanesine başvurarak, ve daha sonra muayene'de yapılan tetkikler ve araştırmalar sonucunda ciğerlerinin iflas etmediği anlaşıldı.

Bir haftalık tedavi sonucunda eski sağlığına kavuşan hayat özek şunları aktardı. Özek; Vanda ve Hakkaride hastalarla pek ilgilenilmiyor diyerek, İyi doktor yok, bu yüzden Vandan İstanbula gelerek tedavi oldum çok memnunum burdaki doktorlardan.Bizimle her konudada ilgilendiler hakkaten bunu öğrendim ki sağlık herşeyin başıymış ama iyi doktor her şehre her yere lazım.dedi



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.