Yüksekova Güncel

Başkan Pınar'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri sürüyor

Yerel

Hakkari Yüksekova ticaret ve sanayi odası'nın (YÜTSO) başkanı Abdurrahman Pınar'a “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) başkanı Abdurrahman Pınar seçimlerin ardından tebrik için gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 

Seçimlerden sonra görevine başlayan başkan Pınar, mesai  gününde gün boyu makamında, STK temsilcileri, kurum amirleri, siyasiler ve vatandaşların tebriklerini kabul ederek, gelen misafirlere teşekkür etti.

Pınar ziyarette duyduğu memnuniyeti şu sözlerle aktardı;Öncelikle bizi yanlız bırakmayan Yüksekova,Şemdinli,Esendere halkına ve herkese teşekkür eder ve şükranlarımı arz ederim , diyerek Pınar  şöyle devam etti; Yüksekova'nın en büyük çatı örgütünün Yönetim Kurulu ve Meclis başkanlık divanı olarak Yüksekova,Şemdinli,Esendere için yola çıktıklarını, her şeyin Yüksekova,Şemdinli,Esendere için olduğunu belirterek, “El birliği ile şehir ve üyelerimiz için çalışacağız.Yüksekova ,Şemdinli,Esendere ticaret erbabına en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Her zaman önceliğimiz Yüksekova,Şemdinli,Esendere ve üyelerimiz olacak.

Pınar;Bundan son tek derdimiz Yüksekova,Şemdinli,Esendere olacak.Hizmet için heryerde olacağız, memnuniyet için çalışmak bizim esas görevmiz olcaktır.Onun için hizmet zamanı.Dedi


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.