Yüksekova Güncel

Ak Parti Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Yerel

Hakkari Yüksekova İlçesinin İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan eski VEDAŞ yeri olan Çavlı apartmanında yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova İlçesinin İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan eski VEDAŞ yeri olan Çavlı apartmanında yeni yerinde hizmet vermeye resmen başladı.

AK Parti İlçe Başkanı Naci Bilici, “AK Parti'nin Yüksekova'da çok daha büyük oylara ulaşması için çaba sarf edeceğiz. Yüksekova'da bırakılmış tüm hizmetleri inşallah var gücümüzle halkımıza hasretle kavuşturacağız.

Bizim işimiz sadece hizmettir. Burası herkesin yeri, tüm Yüksekovalıların yeri, hizmet kapısı olarak açılmıştır. Tek derdimiz insanımızı unutulmuş tüm güzelliklere kavuşturmaktır. Allah'ın izniyle hizmet sevdamız tüm ülkemize hayırlı olur. Bu bir ak hizmettir, daima da gönüllerde bitmeyecek. Yüksekova'mız için kollarımızı sıvadık, her şey Yüksekova'mız ve geleceğimiz için.

Yüksekova'nın hak etmediği olayların tekrar yaşanmaması için çaba göstereceğiz ve herkesin de bunun için çaba göstermesini istiyoruz. Onun için Yüksekova'mıza sahip çıkalım, çocuklarımıza güzel günler yaşatalım” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.