Yüksekova Güncel

Yüksekova Kadın Spor Takımı Yemekte Bir Araya Geldi

Spor

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova ilçesinin Kadın Spor takımının göstermiş olduğu başarılardan dolayı İş İnsanı Fikret Kahraman tarafından moral yemeği verildi.

Bölgede son dönemin en iyi takımı olarak ön plana çıkan Yüksekova Spor Kadın Futbol takımı bölgenin iş insanları tarafından ağırlamaya devam ediyor.

Büyük başarılar elde eden Yüksekova’nın Futbol Kadın takımının oyuncularına İş İnsanı ve Öz Damak Lokantasının Sahibi Fikret Kahraman tarafından yemek verildi.

Burada bir süre oturan oyuncular daha sonra, çay, tatlı ve ardında hatıra çekilen resimle bitti.

"KADIN SPORCULARIMIZ TÜM ZORLUKLARI GEÇEREK KAZANIMLAR ELDE EDECEK"

İş İnsanı ve Özdamak Balık Restaurand Sahibi Fikret Kahraman’a teşekkür eden Yüksekova Spor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, "Tüm kadın sporculara başarılar dilerken bundan sonra yapılacak tüm maçlarda daha iyi başarı getirmesi için her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Bugün kızlara moral yemeği veren Fikret Kahraman’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

"DAİMA BAŞARININ YANINDAYIZ"
İş İnsanı ve Özdamak Balık Restaurand Sahibi Fikret Kahraman ise, “Yüksekova’mızın gelişimi ve gençlerimizin ileri hedefleri için daima yanındayız. Bizde bugün Yüksekova Kadın Spor Takımını ağırladık. Tüm maçlarda hepsine tek tek başarılar diliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.