Yüksekova Güncel

Muhabirimiz Metin Tek Ameliyat Oldu

Sağlık

CAHİT YİĞİT - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Güncel Haber Muhabiri ve Genel Yayın Yönetmenimiz Metin Tek, küçük bir operasyon geçirdi.

Bölgede yoğun bir tempoyla çalışan, gece gündüz demeden haber peşinde koşan ve bölge halkı tarafından sevilen muhabirimiz Metin Tek, perşembe akşamı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 

Kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi'nde uzman doktorların ilk müdahalesi sonucu acil bir şekilde ameliyata alındı.

1 saate yakın ameliyatta kalan Tek, doktorların verdiği çaba sonucunda başarılı bir ameliyat süreci geçirdi. Başarılı ameliyattan sonra Tek servise alındı.

Doktorların ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür eden Metin Tek, “Malum bölgede büyük bir tempoyla haberlerimizi yaparken, ister istemez bazen de yorucu ve istenmeyen şeyler de oluyor. Ben de bu yorucu tempo sonucunda istenmeyen bir durumla karşılaştım. Küçük bir ameliyat geçirdim. Bilhassa doktorum Kübra Topuk Hoca'nın büyük emek ve çabalarıyla ameliyat başarılı geçti. Yoğun ilgi ve alakalarından dolayı hastane yönetimine, Kübra Hocaya ve sağlık ekibine teşekkür ederim. Kısa bir sürede iyileşip kaldığımız yerden haberlerimize devam edeceğiz. Her zaman toplum yararına, doğru, objektif ve tarafsız bir şekilde haber yapmaya gayret ettik ve edeceğiz inşallah. 

Bu süreçte hem hastaneye gelip bizleri ziyaret eden hem de telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Biz de Yüksekova Güncel Haber olarak sevgili Metin Tek'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.