Yüksekova Güncel

Bahçeli: Bizim yerli üretim Hitler’e tahammülümüz olmaz

Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türkiye’de yönetim sistemi değişmiştir” açıklamasıyla ilgili, “Yönetim sistemi bir kişinin eline kaldıysa vay halimize! Bizim yerli üretim Hitler’e, Stalin’e, Kaddafi’ye tahammülümüz olmaz, bu iyi biline” açıklamasında bulundu.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Türkiye'de yönetim sistemi değişmiştir." sözleriyle ilgili, “Bizim yerli üretim Hitler’e tahammülümüz olmaz” dedi.
Bahçeli’nin açıklamaları özetle şöyle:
“Yönetim sistemi değişti demekle değişmez, değiştirilemez. Fildişi kulesine çöreklenip fiili durum edebiyatı yapmak kimseyi haklı göstermez.”

“İster kabul edelim, ister etmeyelim; Türkiye’nin yönetim sistemi değişmiş! Hayırdır, bu ülkede savaş veya darbe oldu da biz mi kaçırdık?

“Sistem düzen demek. Yönetim sisteminin meşruiyeti millet iradesine ve Anayasa’ya dayalıdır Anayasal düzen yıkıldı da bizim mi haberimiz yok!”

“Neyin hukuki çerçevesinden bahsediliyor, hangi habis emelin Anayasa’yla netleştirilmesi isteniyor? Bu cüret ve aymazlıkla nereye gidiliyor?”

“Yönetim sistemi bir kişinin eline kaldıysa vay halimize! Bizim yerli üretim Hitler’e, Stalin’e, Kaddafi’ye tahammülümüz olmaz, bu iyi biline.

“Düzeni değiştirmek, yerine rüşvet ve yolsuzluk düzeneğinin değişebilirliğini anlaşılabilir tarzda izah eden muhatap değil, mehabet kazanır.”

“Türkiye bir kişiden büyüktür. Türk vatanı saraydan fersah fersah yüksektir. Yanlış hesap milli vicdandan döner, mutlaka da dönecektir.”

“Umutsuzluk ölümden daha beter çöküntü ve durgunluk halidir. Umutsuz olmayın, üzgün durmayın; bu zulmetin sonunda aydınlık bahar sabahı var.”İMC

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.