Yüksekova Güncel

Yüksekova’da Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Bölümlerini Kazanan 25 Öğrenciye Moral Yemeği Verildi

Genel

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

 Yüksekova ilçesinde Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Bölümlerini kazanan 25 öğrenciye moral yemeği verildi.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi sınav sonuçlarının açıklanmasındam sonra Yüksekova’daki öğrenciler de farklı farklı bölümlere yerleşti. 

Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Bölümlerini kazanan öğrencilere moral yemeği verildi.

İlçenin Güngör mahallesinde bulunan Demeter Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi'nde öğrencilere verilen yemeğe Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın ve Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael de iştirak etti.

Yemekten sonra dışarıya çıkan öğrenciler ile kaymakam Akın bir süre sohbet ederek, yeni hayatlarında başarılar diledi.

Yüksekova’mızın başarısı için önemli bir adım olduğu belirten Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, “İlçemizden Anadolu’muzun güzel yerlerini kazanan özellikle, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesini kazanan arkadaşlarlarımızla biraraya geldik. Hem onları tebrik ettik hem de onlarla tanışmak için biraraya geldik. Hayatları boyunca kendilerine mutluluklar diliyoruz. Milletimize çok güzel hizmetler yapacaklarına inanıyoruz. İnşallah hepsi tek tek güzel yerlere gelirler. Yüksekova’mıza katma değer, milletimize katma değer devam ederler. Hepsinin başarıları için alınlarından öpüyorum. Ayrıca ilçemizde 423 kardeşimiz, öğrencimiz bu sene üniversitenin farklı bölümlerine yerleşmiştir. Onları da tek tek tebrik ediyorum. Hepsinin geleceğe umutla bakmalarını istiyorum. Bizde elimizde geldikçe hepsine destek vereceğiz. Şimdiden hepsine başarılar” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.