Yüksekova Güncel

Yüksekova’da Ekipler Köylerde Öğrencilere Çanta Dağıtımını Gerçekleştirdi

Genel

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ekipleri 2 Bin rakımda yürüyerek  IPARD III "Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor" projesi çerçevesinde okul çantalarını öğrencilere ulaştırdı.

Her hafta olduğu gibi Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı‘nın himayelerinde IPARD III "Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor" projesi çerçevesinde okul çantalarını öğrencilere ulaştırıyor.

IPARD III "Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor" projesi çerçevesinde Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit ve kurum personelleri beraber ilçeye 30 kilometre uzaklıkta ve 2 bin rakımda yer alan Ortaç Köyü'nde öğrencilerin okullarına giderek, okul çantalarını hediye ettiler.

"YÜKSEKOVA İLÇE TARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Güzel bir giriş olduğunu belirten Ortaç Köyü Muhtarı Nejdet Derinsu, "Tarım Bakanlığı başlattığı “Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor" projesi çerçevesinde, bugün Yüksekova İlçe Tarım Müdürümüz Mehmet Emin Yiğit Bey ve kurum mühendisleri köye geldiler. Köy okulumuzda öğrencilere çantalar hediye edildi. Bu güzel davranış tüm kurumlara yansır inşallah. Emeği geçen Tarım Bakanlığı'mıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.