Yüksekova Güncel

Yüksekova Ziraat Odasının Emaktarı Yunus Dinler İçin Veda Yemeği Verildi

Genel

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Ziraat Odasında yıllardır çalışan ve emekliye ayrılan Yunus Dinler için veda yemeği verildi.

Yüksekova Ziraat Odasında yıllardır çalışan Emektar Yunus Dinler, emekliye ayrılmasıyla Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı tarafında veda yemeği düzenlendi.

Yunus Dinler için ilçenin Güngör mahallesinde bulunan Destar Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde verilen veda yemeğine Ziraat Odasının Meclis Üyeleri katıldı.

“YUNUS ABİMİZE VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİK”

Bugün emektar Yunus abimiz için bir arya geldiklerini belirten Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, “Ziraat Meclis yönetimim ve yönetim kurulu üyelerimle beraber Yunus Abimizin veda yemeğinde bir araya geldik. Yunus abimizin bizimle güzel çalışmaları olduğunu bunu hepimiz biliyoruz. Bizde Yunus abimizi unutmadığımızı belirterek kendisine böyle bir veda yemeği düzenledik. Artık bugün itibaren emekliye ayrıldı. Bizde buradan verdiği hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah hayatı boyunca hepte iyi ve sağlık olacaktır” dedi.

“BU ODADA VE BU YÖNETİMLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM”

Emekliye ayrılan Yunus Dinler ise, “Çok mutluyum böyle bir yönetime sahip olduğum için.  Perviz başkanın olmasıyla bizde emekli olduk buda ayrı bir güzellik. İnşallah hayırlara vesile olur ve bana göstermiş oldukları bu davranış için de hepsine teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.