Yüksekova Güncel

Yüksekova İlçe Tarım Müdürlüğü Öğrencilere Çanta Dağıtımı Gerçekleştirdi

Genel

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü "Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor Projesi" çerçevesinde öğrencilere çanta dağıtımını gerçekleştirdi.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı‘nın himayelerinde IPARD III “Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor “ projesi çerçevesinde okul çantalarının dağıtımı yapıldı. 

IPARD III “Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor “ projesi çerçevesinde Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit ve Kurum personelleri tarafından ilçe ve köylerde çok sayıda öğrenciye çanta hediye edildi.

“HER ALANDA BİZ ÇALIŞMALARIMIZLA OLACAĞIZ”

Her alanda Yüksekova için çalıştıklarını belirten Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit, “Bölge bölge çalışmalarımız devam ederken, eğitim alanında da önemli adımlar atmaktayız. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın himayelerinde IPARD III “Kırsalda Bir Değişim Hikayesi Yazılıyor “ projesi kapsamında bizde ilçede çanta dağıtımını gerçekleştirdik. Bundan sonrada da aynı kararla çalışmalarımız sürecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.