Yüksekova Güncel

Yüksekova Hizmet İş Sendikası Şubesi Belediye Çalışanlarıyla Yemekte Bir Araya Geldi

Genel

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren "Hizmet İş Sendikası Şubesi" belediye çalışanlarına yemek verdi.


İlçede faaliyet gösteren Hizmet İş Sendikası Şubesi temsilcileri ile belediye çalışanları akşam yemeğinde biraraya geldiler.

Yüksekova’da faaliyet yürüten Hizmet İş Sendikası Şubesi, İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerine bulunan ‘LAWASH LAHMACUN RESTAURANT'ta toplam 200 belediye çalışanına moral yemeğini verdi.

Her zaman emekçinin yanında olduklarını belirten Hizmet İş Sendikası Şubesi adına açıklama yapan yetkililer, “Biz bugün belediyemizin çalışanlarımıza moral olması adına yemekte biraraya geldik. Toplam 230'a yakın çalışan için yemek hazırlamıştık ama 200 emekçi çalışanımız yemeğimize iştirak etti. Bu da bizleri mutlu etti. Her zaman, her an onların yanında olacağımızı belirtmek isteriz” ifadelerini kullandılar.

Yıllardır  bölgede en donanımlı hizmeti verdiklerini belirten LAWASH LAHMACUN Yetkilileri İse, “Yüksekova’da yıllardır Lokanta sektöründe hizmetimiz her sınırsız ve en iyisi oldu. Daima müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Bugün Hizmet İş Sendikası Şubesi bizim yerimizde belediye çalışanlarına moral yemeği verdi. Bizleri tercih eden Hizmet İş Sendikası Şubesi’ne teşekkür eder ve belediye öalışanlarımıza Allah güç, sıhhat ve afiyet versin diyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.