Yüksekova Güncel

Yüksekova Esentepe Mahallesinde Asfalt Çalışması

Genel

CAHİT YİĞİT - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım ve onarım çalışmaları çerçevesinde ilçenin Esentepe Mahallesi’nde asfaltlama çalışması devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan BSK (Bitümlü Sıcak Karışı) Asfalt çalışmaları birçok cadde ve sokakta eş zamanlı olarak devam ediyor.

7 bin 500 metre BSK yapım işi kapsamında Esentepe, Güngör, Eski Çevre Yolu, Muharrem Malazgirt çevre yolu bağlantısı, Cumhuriyet Mahallesi’nde yol yapım ve onarım çalışması yapılıyor.

İlçenin Esentepe Mahallesi’nde söz konusu zemin hazırlık çalışmalarından sonra asfalt döküm çalışması gerçekleştirdi.

Durmadan çalıştıklarını belirten Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan İşbilir, “Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şimdi de Esentepe mahallesinde sürüyor. İnşallah kısa sürede yollar biter vatandaşlarımızın hizmetine vereceğiz. Şimdiden herkese hayırlı olsun” dedi.

Tek amacımız mahallemize en iyi hizmeti sunmak diyen Esentepe Mahallesi Muhtarı Turgut Atalay, “Biz mahalle söz verdik her vatandaşımızın sıkıntısıyla birebir uğraşacağımızı. Ve bunuda yapıyoruz. İnşallah kısa sürede Belediyemizin öncülüğünde tüm yollarımız en iyi şekilde yerini alacak. Şimdiden tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Belediyemize mahalle adına teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.