Yüksekova Güncel

Sürücüler İsyan Etti..! Şemdinli-Derecik arasındaki yolun düzensizliği sürücülerin tepkisine neden oldu: “Bizimle Dalga Geçiyorlar”

Genel

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Şemdinli-Derecik arasındaki yol-yapım çalışmalarında kullanılan asfaltın kötü ve zamanla bozulmuş olması nedeniyle sürücüler zorluk çekiyor. Bu durum sürücülerin tepkisine neden olurken, "Bizimle dalga geçiyorlar" dediler.

Yıllardır herhangi bir yol çalışmasının yapılmaması sık sık tepkilere neden olurken, söz konusu yolda geçtiğimiz aylarda yol yapım çalışması gerçekleşmişti. 

Hem Şemdinli hem de Derecik istikametini kullanan sürücüler, yolun asfalt ve üzerine dökülen çakıl taşlarının sökülmesi ve bozulması üzerine tepkilerini gösterirken, yetkililerin acilen konuya müdahil olmalarını istediler.

Yüksekova’dan Derecik istikametine giden Ahmet Güldal isimli vatandaş, asfaltın bozuk olmasından dolayı yolda zorluk çektiklerini belirtti.

"ÇİLEYE DÖNEN YOL"

Ahmet Güldal, “1980’lere ait bir kumlama ve üzerine zift döküyorlar. Hepsi zift hâlinde. Bu durumun en çok sürücüleri zorladığını söyleyebiliriz. Artık bu işi gerçekten dürüst yapsınlar. Allah’tan korksunlar” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.