Yüksekova Güncel

Kurban Bayramı Mesajları (4)

Genel

ESAD TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2024 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

GÖRKEM YAPI İNŞAAT TİCARET İTHALAT VE İHRACAT LTD ŞTİ - ABDULGAFUR ÇELİKBAŞ: Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, bayramın şehrimize, ülkemize, İslâm Âlemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ÖZ DAMAK RESTAURANT - FİKRET KARAMAN: Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve halkımıza karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu duygularla, kıymetli hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ÖZ ZAGROS GİYİM MAĞAZAS - HÜSEYİN YURTSEVEN: Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli halkımızın ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ESENDERE TAŞIMALI KOOPERATİF BAŞKANI SERDAR KAYA: Bayramlar, bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Yüksekova’lı hemşerilerimin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

ARENA - ADNAN TÜNER: Kurban Bayramının şehrimiz için, ülkemiz için ve tüm insanlık için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.

LAWASH LAHMACUN - HAŞİM CİNDİOĞLU: Bayramlar, bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Yüksekova’lı hemşerilerimin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

EL-PA DOĞALGAZ - SÜLEYMAN YAŞAR: Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, bütün küslüklerin ortadan kaldırıldığı, kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ve yüreklerin bütünleşerek tazelendiği bir bayram dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.

DOĞU DÖNER - NEDİM ATAŞ: Bu müstesna bayram günlerinde, mübarek Kurban Bayramı'nın bize getirdiği birlik ve beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularının sadece bu günlerle sınırlı kalmayıp ömrümüzün her anına yayılması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.

RENKLİ DÜŞLER CAFE FIRIN: Ailenizle, sevdiklerinizle bir arada olacağınız, güzel hatıralar biriktireceğiniz bir bayram diliyoruz. Daha güzel günlerde bir arada olmak umuduyla sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli bir Kurban Bayramı diliyoruz, bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

DOĞU KİRAS-FİSTAN DİYARI - NEVZAT BOZ: Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın başta Yüksekova’lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.