Yüksekova Güncel

Kurban Bayramı Mesajları (3)

Genel

ESAD TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2024 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI - TİMUR SEVİ: Kurban Bayramı, halkımızın yüreğine daha çok ferahlık ve huzur verecek, birlik ve beraberliğimizi, manevi dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir. Bu hissiyatla; değerli Yüksekova halkımızın, üyelerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

LA CASSA & CAFE BİSTRO RESTORANT - RECEP AKBAŞ: Sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm hemşerilerimizin bayramını en samimi duy­gularımla kutlar sevgi ve saygılarımı suna­rım.

SYTRONE ISI YALITIM SİSTEMLERİ FABRİKASI SAHİBİ - RASİM HAN: Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara da yardım elimizi uzatalım. Bu vesilesiyle kıymetli hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyorum.

OPİA CAFE - FARİS DARA & EVLİYA DARA: Başta kıymetli Yüksekova halkının, çalışanlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Huzur, sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmeleri dileğiyle selam ve sevgilerimizi yolluyoruz. Nice güzel bayramlara kavuşmak dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.

İŞ İNSANI - CEBRİ TEKİN: Bayram sevincinin bayram günleri ile sınırlı olmaması dileğiyle, bütün günlerinizin bayram sevinci ve mutluluğu ile geçmesini diler, kıymetli Yüksekova halkının Kurban Bayramı'nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İSVE TEMİZLİK ŞİRKETİ - VEDAT GEÇİRGEN VE İSLAM GEÇİRGEN: Mübarek Kurban Bayramı'nın şehrimize, ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur, bereket ve barış getirmesi ile tüm belâlardan kurtulunmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle, hemşehrilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

VİTAMİN HALK PAZARI - VEYSİ ÇİFTÇİ: Kurban Bayramının manevi iklimi içerisinde her zamandan daha fazla ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizin artması, paylaşma ve dayanışmanın sürdürülmesi için de önemlidir. Kurban Bayramımızın tüm Dünyaya ve İslam âlemine barış, güven ve huzur getirmesi dileğiyle nice güzel bayramlara. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyoruz.KOTON - KOTON - NURETTİN TÜNER: Yüce Rabbimden tüm İslâm coğrafyasının ve tüm dünyanın barış, huzur ve kardeşlik içinde bir bayram geçirmesini niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kıymetli Yüksekova halkı olmak üzere tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, refah ve huzur getirmesini diliyorum.

FIRAT GSM - DILOVAN DURMUŞ: Bayramlarımız gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşerilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

ESMA MARKET - ABDULLAH BİRTEK: Kardeşliğimizi hatırlatan ve bizleri bir araya getiren bayramlar, gönüller arasındaki güçlü bağlarımızı daim eylemeye vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli Yüksekova'lı hemşerilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.

ZEYSİN - SÜLEYMAN SARICA: Güzel günlerin çok daha yakın olduğu inancıyla, şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, sevgi, kardeşlik, sağlık, huzur ve bereket içerisinde bir bayram temenni ediyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.