Yüksekova Güncel

Kurban Bayramı Mesajları (2)

Genel

ESAD TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2024 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

UĞUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ SAHİBİ - SABIR GÜNÇAKAN: Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Bu duygularla, başta Yüksekova'lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.

NİŞAN CENTER AVM - CEVHER NİŞAN: Temennimiz bayramın rahmet ikliminde tüm sorun ve sıkıntılarımızın bir an önce son bulmasıdır. Bu duygularla, başta hemşehrilerimizin olmak üzere tüm İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.

OVA YAŞAM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ SAHİBİ - ORHAN AYDIN: Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Yüksekova halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

OVA BİZİM AVM - İSLAM DUMAN: Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam Âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Yüksekova'lı hemşehrilerimin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

KAÇAN AVM - BAHREM KAÇAN: Manevi yaşantımızda önemli bir yer edinen bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı kısacası manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bu duygularla, tüm hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YURTİÇİ KARGO - KEREM ŞAHİN: Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslâm Âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor; başta Yüksekova'lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve tüm İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YÜKSEKOVA OPTİK - NURETTİN ŞEDAL: İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik eder, Kurban Bayramının başta değerli Yüksekova halkı olmak üzere tüm İslâm Âlemi için sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını temenni ederim.

RODAGÜL MOBİLYA - İSMAİL ONAT: Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik eder, huzur ve mutluluğa vesile olmasını diliyorum.

KARACA HOME YÜKSEKOVA ŞUBESİ - İSMAİL ONAT: Bereketin, huzurun, manevi bağların, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

LAHMACUN DÜNYASI - BİLAL İNCE: Bilindiği üzere bayramlar, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir. Bu vesilesiyle, değerli hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Kurban Bayramı'nı tüm içtenliğimle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

DOĞAN AUTO - DOĞAN DAĞDEVİREN: İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramının ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

KEMSA - ERCAN KAYAK: Kıymetli Yüksekova'lı hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

ÜTÜ ŞOW KURU TEMİZLEME: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Bayramın tüm hemşehrilerimize ve tüm insanlığa hayır, bereket, bolluk ve huzur getirmesi dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.