Yüksekova Güncel

Gündeme getirmiştik: Parkın Onarım Çalışmalarına Başlandı

Genel

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

İki gün önce haber yapmıştık. Haberimizden sonra Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi'nde bulunan bir çocuk parkına kişi ve kişilerce zarar verilirken, park içinde bulunan çardağın üst kısmını tamamen kırmışlardı. Toki yönetimine bağlı bina personellerine tarafından parkın onarımına başlandı.

2 gün önce Pizok TOKİ evlerinde gündeme getirdiğimiz “Yüksekova Pizok TOKi Evleri: Çocuk Parkını Kırmaktan Beter Ettiler” isimli başlıklı haberimiz sonrası ekipler harekete geçirdi.

4 yıl önce TOKİ daire başkanlığı tarafından anahtar teslimi yapılmasıyla beraber binlerce vatandaş evlerine kavuşmuştu. 

Toki Küme Evleri'nin aralarında yapılan çocuk parkları aileler ve çocukları için dinlenme, eğlenme ve güzel vakit geçirecekleri yaşam alanlarını sağlarken, bazı kişi veya kişilerce bu parklara büyük ölçüde zarar verilmişti.

Özellikle çocukların oynadığı parktaki malzemeler kırılırken, ailelerin dinlenmesi için yapılan çardağın üs kısmı ise tamamen tahrip edilirken, logar kapaklarını da söküp götürmüşlerdi.

Vatandaşların şikayeti üzerine yaptığımız haberden sonra yönetime bağlı bina görevlileri tarafından parkın onarımına başlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.