Yüksekova Güncel

Best Van, Yüksekova-İzmir Arası Aktarmasız Seferler Başlattı

Genel

ESAT TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Best Van, Yüksekova ve Türkiye’nin bir çok iline aktarmasız seyahat hizmetini sağlarken, bunlara bir tanesi daha ekleyerek, Yüksekova-İzmir arasında aktarmasız seyahat hizmetine başladı.

Yüksekova ilçesinde başarılı genç girişimci ve Best Van Turizm'in Yüksekova Yetkilisi Ömer Demirel, Türkiye'nin her tarafına yolcu taşımacılığını genişletiyoruz.

37 yıl önce Van'da kurulan Best Van, Türkiye'nin birçok ilinde yerini alırken, Yüksekova ilçesinde ise 30 yıla yakındır hizmet sağlıyor.

Yüksekova Best Van Turizm tarafından Şemdinli’den başlayıp Mersin ve İstanbul’a kadar olan ilk seferlerini başlatırken, yolculardan gelen yoğun talepler üzerine İzmir iline de seferler çıkartmaya başladı.

Bununla beraber Best Van Turizm her sene yolcularının daha rahat bir şekilde yolculuk yapmaları için araçlarını yenilerken, Yüksekova'dan diğer illere seyahat edecek yolcular için de 2024'ün en iyi ve en üst seviyedeki araç modellerini hizmete sundu. 

“HALKIMIZIN RAHATLIĞINI ÖNEMSİYORUZ''

Genç girişimci ve Best Van Turizm'in Yüksekova Temsilcisi Ömer Demirel, ''37 yıl önce kurulan Best Van Turizm olarak bizler de 30 yıldır Yüksekova'da sınırsız hizmet veriyoruz. İlk olarak Yüksekova-Van arası yolcu taşımacılığını yapıyorduk. Şimdi ise Yüksekova'dan direkt Türkiye'nin birçok noktasına aktarmasız hizmet sunuyoruz. Şimdi de Yüksekova’dan direkt İzmir'e seferleri başlattık. Gelişmekte olan Yüksekova için 2024 model otobüslerimizle hizmete devam ediyoruz. Araçlarımız yolcularımız için herşey düşünülmüş şekilde tasarlanmış bir durumda. Yüksekova Best Van Turizm olarak bizler de hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Tek derdimiz, gayemiz Yüksekova kazansın'' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.