Yüksekova Güncel

Başbakan Davutoğlu: 11 seçimin de 1'ncisi AK Parti'dir

Genel

Başbakan Davutoğlu, balkon konuşması yaparak açıklamalarda bulundu.

Resmi olmayan sonuçlara göre, AKP'nin yüzde 40,86'sını alarak 258 milletvekiliyle Meclis'te çoğunluğu kaybetmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, balkon konuşması yaparak açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'nun konuşmasI şöyle;

Size selamlar getirdik. Selam olsun ülkemizin her köşesine, her ırmağına, her dağına, her ovasına. AK Parti’nin demokrasi makamı kıldığı bu balkondan sesleniyorum. Onlara da selam olsun. Her birini bağrımıza basıyoruz. Allah onların iradelerinden razı olsun ve bu balkonu bir demokrasi makamı yapan Cumhurbaşkanımıza da selamlar olsun.

Aziz dava arkadaşlarım, sizin bu coşkunuz dahi tam bir demokrasi şölenidir. Bu şöleni yaşatan teşkilatımıza selam olsun. İşte bir demokrasi şöleninin akşamında, güzel bir günün akşamında hepinizi selamlıyorum.

Her şeyden önce en büyük teşekkür milletimizedir. Aziz milletimizi tebrik ediyorum. Her bir vatandaşımızı, sandığa gidip oy kullanan, irade beyan eden her vatandaşımıza selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.

AK Parti 13 yıldır tek bir şeyin davasını verdi, o da milli irade, milli irade ve milli irade. Her türlü engelle karşılaştık, kurucu genel başkanımız yasaklı ilan edildi, e-muhtıra verdiler, her türlü vesayet sınavının içinden gelen AK Parti kadrolarına selam olsun. Partimizi kapatmaya çalıştılar ama biz hep milli irade dedik, demeye devam edeceğiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.